Mesajul Preşedintelui Accent Group:

 

 "De la începutul creării Accent Group în 1991, domeniul principal de activitate a companiei este răspândirea serviciilor IT și furnizarea  soluțiilor. Am devenit cel mai mare distributor din Republica Moldova și din regiune, reunind aproximativ 70 de mărci și reprezentând cele mai mari companii de software (IBM, Alcatel-Lucent, etc.), ca sediul lor local.

 

Cu crearea de-al doilea cel mai mare operator de telefonie mobilă din Republica Moldova "Moldcell", Accent, în calitate de co-fondator și acționar, a dobândit o vastă experiență pe piața de telecomunicații, care a fost începutul de expansiune a companiei. Ne-am vândut acțiunile noastre și am continuat aspiraţie la creştere și  noile evoluții tehnologice din industria telecom.

 

În prezent, Accent Group este lider pe piață locală de telecomunicații, oferind „la cheie” un serviciu complect de soluții optimizate de cea mai modernă generație pentru a ajuta clienții, cum ar fi operatorii de telecomunicații, agențiile guvernamentale, băncile locale cu diferite probleme. Noi dezvoltam proiecte de mare anvergură, bazate pe experiența noastră profundă și competență tehnică.

 

În ultimii zece ani Accent Group a însușit domeniul imobiliar: construirea  vilelor de lux, centrurilor de afaceri de clasa A +, precum și construirea  rețelei de infrastructură, drumuri, etc

 

Dar nu ne-am oprit aici ...

 

Viziunea noastra este de a crea un flux de idei, prin aceasta am ajuns etapa în care putem investi în viitoare dezvoltare și crea parteneriate  la nivelul de co-investitori. Așa  am deschis Accent Investment și am început să implementăm propriile proiecte în domeniile: IT, telecomunicații, infrastructură rutieră, imobiliare, educație, energie și agricultură.

 

Noi credem că a venit timpul schimbărilor în epoca  oportunităților de aur, iar regiunea noastră este cheia pentru implementarea  pe scară largă.

 

Scopul nostru este de a dezvolta în continuare și de a îmbunătăți sub deviza "accentul pe eficiență," în urma filozofiei noastre transparente de management de afaceri - a satisface cu "condițiile de muncă" atât clienții precum și angajații noștri. "

 

Cu sinceritate,

 


Vladimir RUSSU

Preşedintele Accent Group